• ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


We all care

Bij Van Eerd hebben alle werknemers hetzelfde doel, namelijk een tevreden klant. Wij noemen dit ‘We all care’. Wij geloven dat goed opgeleide, tevreden medewerkers, voor tevreden klanten zorgen. Om die reden investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling en tevredenheid van onze mensen.

We doen dit door interessante functies aan te bieden in een prettige werkomgeving en een fijne sfeer. We plaatsen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk binnen de organisatie, hebben korte communicatielijnen en een uitstekende overlegstructuur. We belonen inspanningen, prestaties en toewijding met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Omdat wij van mening zijn dat het belangrijk is dat onze medewerkers goed worden geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen het bedrijf, besteden we veel aandacht aan interne communicatie. We posten bijvoorbeeld regelmatig nieuwe berichten op ons intranet en elke medewerker ontvangt vier keer per jaar ons gerestylede magazine 'We all care'.

Van Eerd heeft ook een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Eens in de twee jaar organiseren we een groot feest voor al onze medewerkers en hun partners. We vieren ook het jubileum van medewerkers en andere belangrijke evenementen.

lees meer >

Vacature offsetdrukker (M/V)

De afdeling drukkerij bestaat uit een enthousiast team van 20 drukkers die in een 2-ploegenrooster werken. Als drukker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen van de grotendeels geautomatiseerde 4- of meer kleuren pers met lak unit. Je draagt zorg voor een goede output en kwaliteit en verricht periodiek onderhoud aan de pers. Omdat je deel uit maakt van een team verricht je ook ondersteunende werkzaamheden voor de collega drukkers in jouw ploeg, zoals de aanvoer van het juiste materiaal (karton, platen, inkten, etc.) en het helpen bij het instellen van de machine.

Het profiel

Je hebt een technische opleiding op minimaal Mbo2-niveau gevolgd met eventueel aanvullende vakopleidingen. Enkele jaren ervaring als offsetdrukker is een pré. Nauwkeurigheid en discipline staan bij jou hoog in het vaandel, je werkt graag in een team en hebt een flexibele instelling. Verder ben je prestatiegericht en beheers je de Nederlandse taal goed. Het werken in een 2-ploegendienst (en op termijn structureel 3-ploegendienst) en regelmatig overwerken is voor jou geen enkel probleem.

Heb je geen ervaring als offsetdrukker, maar lijkt het je leuk dit vak te leren? Ook dan kun je reageren.

Wij bieden

Van Eerd biedt leuke en uitdagende banen in een schone werkomgeving, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Naast een salaris conform de Grafimedia CAO bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties

Ben jij iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en ambitieus is? Dan pas jij bij Van Eerd en nodigen wij je uit te solliciteren door een email te sturen naar Irene van Velthoven, P&O-manager, sollicitaties@vaneerd.nl. Voor informatie over de functie kun je telefonisch contact met haar opnemen (013.468 49 51).

 

lees meer >

Open sollicitatie

Van Eerd groeit en is volop in beweging. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Heb je interesse in een baan bij Van Eerd? Stuur dan een open sollicitatie naar Irene van Velthoven, manager P&O: sollicitaties@vaneerd.nl.

Werken en leren

Van Eerd is een erkend leerbedrijf voor de BBL-opleiding procestechniek. Dat betekent dat je bij ons opgeleid kunt worden tot procesoperator. Wij sluiten dan een praktijkovereenkomst met jou en de school. Wij hebben diverse praktijkopleiders in dienst om je op de werkplek te begeleiden. Van Eerd werkt samen met het ROC en de gemeente Tilburg.

Stages en afstuderen

Stagiaires en afstudeerders van vmbo, mbo en hbo zijn bij ons van harte welkom. Wij bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een opdracht uitvoert. Uiteraard word je prima begeleid.

 • We Care

  We Care

  Onze klanten besteden veel zorg aan hun producten, met diezelfde zorg maken wij onze verpakkingen.

 • We take care of business

  We take care
  of business

  Bij Van Eerd zorgen we perfect voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

 • We all

  We all

  Iedere medewerker levert een belangrijke bijdrage aan ons eindproduct. Samen zijn wij Van Eerd.

© 2014 Copyright Van Eerd bv Wolterbeekstraat 30, 5048 AX Tilburg T +31 (0)13 468 49 51

X